Lumiesteet

Toimitamme markkinoiden laadukkaimmat turvatuotteet kotimaiselta Pisko tuotemerkiltä. Meiltä saatte lumiesteet kaikille katetyypeille. 2-putkinen lumieste suojaa henkilö- ja materiaali vahingoilta, mutta samalla niillä myös suojataan katolla olevia rakenteita.

Lumiaita

Lumiadan tehtävä on sama kuin 2-putkisen lumiesteen, mutta lumiaita estää tehokkaammin jään ja lumen putoamisen katolta. Lumiaita myös suojaa katolla olevia rakenteita. Tyypillisesti lumiaitaa käytetään korkeiden rakennusten katoilla.

Kattosillat

Katto- eli tuttavallisemmin kulkusilta on kotimainen ja määräykset täyttävä tuote. Tukeva ja urakuvioinen kävelysilta takaa turvallisen liikkumisen katolla. Kattosillan pohja on luntaläpäisevää ritilää joten kulkeminen katolla onnistuu vuodenajasta riippumatta. Piskon suunnittelupöydällä käytetyt työtunnit näkyvät huippuunsa hiotulla ja asentajaystävällisenä tuotteena.

Vaakakisko

Kattosiltaan asennettava turvakisko. Vaakakiskossa käytetään mukana liikkuvaa kulkuvaunua joka toimii köyden kiinnityspisteenä. Mukana liikkuvassa vaunussa veto kohdistuu suoraan ja estää heilahdusliikkeen mahdollisen putoamistilanteen aikana.

Lapetikas

Lapetikas parantaa nuohoojan ja muiden katolla liikkuvien työturvallisuutta. Piskon SafeGrip tikasrungossa on karhennettu pinta, joka antaa jalalle erittäin hyvän pidon liukkaissakin olosuhteissa. Tämän pito-ominaisuuden merkitys kuljettaessa pystyssä ilman käsijohdetta on ensiarvoisen tärkeää.