Verkkokauppa on nyt avattu!

Kajon Steelin verkkokauppa on nyt auki! Tarjoamme tiettyjä tuotteita suoraan verkkokaupasta ja valikoimamme täydentyy säännöllisesti uusilla tuotteilla. Verkkokauppa tarjoaa helpon tavan tilata haluamasi tuotteet suoraan työmaalle tai kotiosoitteeseen toimitettuna.

Tutustu verkkokaupan tarjontaan täältä

Maksuvaihtoehtoina tarjoamme pankkisiirto, SEPA maksun sekä Klarnan (tutustu Klarnaan täältä)

Voit myös kysyä tarjouksen verkkokauppatuotteistamme. Tarjoamme suuremmat tilaukset tukkuhintaan. Pyydä tarjous verkkokauppatuotteistamme painamalla alla olevaa linkkiä.

Uudet tuotteet

Alipainetuuletin 150 mm

Alipainetuuletin yläpohjatilan tuulettamiseen. Tarjoamamme kuumasinkitty 150 mm alipainetuuletin on saatavilla myös matta Pural pinnalla RR-värikartan mukaan. Alipainetuulettimet ovat suunniteltu parantamaan vesikaton alapuolella olevien rakenteiden, tilojen ja lämmöneristeiden tuulettuvuutta.

Pakkasmantteli

Jäätymissuojan tai pakkasmanttelin tarkoitus on suojata viemäriputket jäätymiseltä talvella. Mikäli tuuletusviemärit jäätyvät, tuuletusviemäreiden toiminta estyy ja pahimmassa tapauksessa tuuletusviemärin liitokset vesikatteen juuressa voivat rikkoontua. Pakkasmanttelilla parannat putkiston toimivuutta ja se sopii valurauta – ja muoviputkille sekä monille muille materiaaleille.

Kattoluukku (paloluukku)

Kattoluukku soveltuu käytettäväksi classic-lukkosaumakatteelle sekä tiili- ja tiilikuviokatteelle. Kattoluukkua käytetään palo- ja huoltoluukkuna sekä kulkureittinä vesikaton ja ullakkotilan välillä. Kattoluukku on valmistettu Pural matta teräspellistä. Luukusta löytyvät saranat ja kaasupumput keventämään luukun avautumista. Luukku saadaan helposti lukittua kätevän kääntösalvan asiosta. Kattoluukun käyntiaukon sisämitta on 600×600 mm.

Konesaumakaton klammerit 1000 kpl / pussi

Konesaumakaton klammerit vesikatteen kiinnittämiseen. Klammerit ruuvataan tai naulataan kiinni aluslaudoitukseen. Klammerin yläpinnassa on rei’itys, joka auttaa saumamassan leviämisen myös klammereiden kohdalle koko sauman matkalla.

Klammereiden pohjaan on painettu pieni nasta, joka estää klammerin pyörähtämisen ruuvatessa.

Materiaalina toimii sinkitty tai maalipinnoitettu teräs (Nova).
Materiaalin paksuus sinkityllä ja maalipinnoitetulla teräksellä 0,5 mm.

Säädettävä piipunhatun jalka

Verkkokaupan valikoimassamme on myös kuumasinkitty piipunhatun jalka. Piipunhatun jalat on suunniteltu nopeuttamaan piipunhattujen asennusta työmaalla. Säädettävien jalkojen avulla piipunhattu voidaan helposti kiinnittää betoniseen valuun sekä pellitettyyn välikanteen. Piipunhatun jalat on valmistettu 3 mm kuumasinkitystä teräksestä, johon on työstetty liuku-ura. Liuku-uran avulla jalat saadaan säädettyä betonista valetulle reunukselle 50-120 mm välillä.

Toisena vaihtoehtona jalat saadaan säädettyä jalkoihin tehtyjen reikien ansiosta myös pellitetyille välikansille.

Pakettiin sisältyy 1 kpl piipunhatun jalkoja sekä tarvittavat pultit ja mutterit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *