Laserleikattu mainostaulu

Laserleikkaus on käytössä eri materiaaleille ja sen edut pääsevät esiin terästä leikattaessa. Seuraavassa tekstissä esittelemme laserleikatun mainostaulun, jonka pääsimme toteuttamaan asiakkaan mahtavan idean pohjalta. Tavoitteena oli luoda uniikki, teräksestä laserleikattu mainostaulu ilman pintakäsittelyä ja saada mainostaululle näyttävä ruostutettu pinta. Breakaway cc Helsinki avasi uuden toimipisteen Helsingin Kalasatamaan osoitteeseen Capellan Puistotie 15. Tietenkin uusien tilojen julkisivu tuli varustaa edustavalla laserleikatulla mainostaululla. Laserleikattu mainostaulu sopii rapattuun seinään todella hienosti!Valmistamme asiakkaidemme tarpeisiin juuri heidän haluamiaan tuotteita ja tarjoamme aina laadukkaat ratkaisut sujuvalla toimituksella. Yllä esitelty laserilla leikattu mainostaulu on yksi näistä ratkaisuista. Seuraavaksi kerromme tuotteen syntymisen asiakkaan idean pohjalta tuotantoon ja toimitukseen asti.

Asiakkaalla oli luonnos haluamastaan mainostaulusta, jonka hän meille toimitti. Piirsimme luonnoksen pohjalta cad-kuvan, jonka esittelimme asiakkaalle. Asiakkaalta saadun palautteen perusteella tehtiin kuvaan vielä muutoksia asiakkaan toiveiden perusteella. Seuraavaksi cad-kuvat tallennettiin dwg-muotoon ja siirrettiin laserleikkurille. Mainostaulun materiaaliksi valikoitui 3 mm ainevahvuudella oleva teräs ja tässä tapauksessa ns. musta rauta. Musta rauta valittiin siksi, ettei kyseiselle tuotteelle haluttu tehdä leikkauksen jälkeen pintakäsittelyä. Ilman pintakäsittelyä teräs, eli musta rauta, alkaa korroosioitumaan, eli ruostumaan. Tämä lopputulos haluttiin saavuttaa, jotta mainostaulun ulkonäkö saatiin vastaamaan asiakkaan toiveita. Leikkauksen jälkeen tuote toimitettiin asiakkaalle.

Laserleikkauksen edut

Tämänkin tuotteen kohdalla oli laserleikkaus valmistuksen puolesta ainut vaihtoehto. Laserleikkauksella kappaleesta saatiin erittäin mittatarkka. Laserleikkauksen nopeudella saavutetaan säästöjä myös tuotantokustannuksissa. Laser soveltuu erinomaisesti vapaamuotoisten tuotantokappaleiden valmistukseen. Laserleikkaus mahdollistaa todella mittatarkan ja siistin leikkauspinnan. Mahdollisesti erittäin pikkutarkatkin yksityiskohdat on mahdollista saavuttaaa laserleikkauksella sen tarkkuuden vuoksi. Lisäksi valmistettavien osien tasalaatuisuus on erittäin korkea. Siistin ja tarkan leikkauspinnan ansiosta myös viimeistelytarve vähenee ja osat sopivat sellaisenaan myös vaativampiinkin kohteisiin. Laserleikkauksella on mahdollista leikata paksumpaakin terästä, jopa yli 20 mm paksuista.

Kuten aiemmin mainitsimme, on laserleikkauksen avulla mahdollista saavuttaa haluttu lopputulos paksuudeltaan, kooltaan ja viimeistelyltään erilaisille teräsosille. Autamme mielellämme teitä suunnittelemaan haluamanne ratkaisun laserleikkausta hyödyntämällä. Mikäli teillä on tarvetta laserleikatulle osalle tai suunnitelmissa tuotteistaa teräsosia, niin olkaa meihin yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.