Viemäriputken pakkasmantteli

Viemäriputken pakkasmantteli tai toiselta nimeltään jäätymissuoja estää tuuletusputken jäätymisen pakkasella. Mikäli tuuletusviemärit jäätyvät, tuuletusviemäreiden toiminta estyy ja pahimmassa tapauksessa tuuletusviemärin liitokset vesikatteen juuressa voivat rikkoontua.

Viemäriputken pakkasmantteli on Pural-pellillä vuorattu ja lisäksi siinä on pulverimaalattu alumiinikansi ja sisällä styroxinen putki. Kysy tarjous jäätymissuojista / pakkasmanttelista, tai tilaa helposti suoraan verkkokaupastamme.

Jäätymissuojan tai pakkasmanttelin tarkoitus on suojata viemäriputket jäätymiseltä talvella. Pakkasmanttelin pystyy asentamaan valurauta- ja muoviputkille sekä monille muille putkimateriaaleille.

Pakkasmanttelimme sopii ø110 mm tuuletusputkille, eli yleisimmin käytetyille tuuletusputkille.

Pakkasmanttelin ulkohalkaisija on 180 mm, tarkoittaen, että EPS 100 kPa (styrox) eristeen paksuus on 35 mm.

Pakkasmanttelin korkeus on 625 mm ja ulkokuoren UV-säteilynkestävyys on Ruv4.

Pakkasmanttelin kansi on valmistettu alumiinista (EN AW-1050A H14/H24) ja se on pulverimaalattu RAL värikartan mukaan (RAL9005 matta).

Pakkasmanttelin ulkokuori on valmistettu kuumasinkitystä teräksestä (S280GD +Z275g/m2). Ulkokuori on pinnoitettu Pural-matta pinnoitteella (värit 21, 22, 23, 29, 32 ja 33).

Pakkasmantteleihin on saatavana tilauksesta myös t-haara, joka hajoittaa viemärinputkesta mahdollisesti leviävän epämiellettyvänä hajun. Hajuhaitan eston lisäksi t-haara estää talvella lunta päätymästä viemäriin.

Markkinoilla on valtava tarjonta erilaisia pakkasmantteleita, mutta tuotteemme eroaa muista siinä, että tuotteen ulkokuori on Pural-pinnoitettua peltiä. Pural-pinnoitetut pakkasmanttelit saa tilattua helposti samassa värissä kattopinnan kanssa. Näin saadaan luotua siisti ja yhtenevä kokonaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.